Negligències Mèdiques

Has patit una negligència mèdica? Vols presentar-ne una reclamació? No et sents satisfet amb la quantitat proposada com a indemnització? Contacta amb el nostre despatx. Som experts.

Roger Espí Advocat és una firma especialitzada en la reclamació d’indemnitzacions derivades de negligències mèdiques o de la mala praxi per part dels professionals sanitaris.

El nostre assessorament a víctimes d’una negligència mèdica causada per un professional sanitari, bé per acció o per omissió, i que dóna com a resultat un dany físic, moral o econòmic al pacient, us permetrà accedir a una indemnització que mitigui i contribueixi a la vostra recuperació o dels teus familiars.

Roger Espí Advocat:

Reclamacions a les Administracions Públiques en casos de negligències mèdiques ocorregudes dins de la Sanitat Pública.

Negligencias Médicas

Estudiem amb tu totes i cadascuna de les possibles repercussions que aquesta negligència mèdica hagi causat al ritme normal de la teva vida i al dels teus familiars per ajustar la quantia de la indemnització.

Plantegem una reclamació tant per danys personals : (lesions permanents o seqüeles, incapacitats temporals i danys morals); com per danys materials : (despeses provocades per la lesió causada i despeses derivades de la pèrdua d’ingressos com a conseqüència de la lesió) .

Si heu estat víctima d’un error o negligència mèdica, us podem proporcionar l’assistència legal més adequada per aconseguir la major indemnització que us correspongui.

La metodologia del despatx passa per un exhaustiu estudi previ de les circumstàncies en què s’ha produït aquest error o negligència mèdica. Posem tot el nostre afany, dedicació i experiència per aconseguir la màxima indemnització que et permeti tenir el ritme de vida més semblant al que portaves abans o aconseguir almenys els mitjans i recursos que t’ajudin a això.

Roger Espí Abogado:

Efectivitat i professionalitat al teu abast per aconseguir la indemnització que et permeti seguir amb la teva vida en les millors condicions.

Si creu haver patit una negligència mèdica, el nostre despatx us recomana que conservi tota la documentació i historial mèdic possible i que acudeixi a un professional expert en el tema com més aviat millor.

 Us assessorem davant dels següents casos de negligències mèdiques:

  • Errors de Diagnòstic
  • Errors en el tractament
  • Mala praxi en cirurgia
  • Errors Quirúrgics
  • Possible invalidesa en els diferents graus
  • Negligències
  • Serveis d’Urgències
  • Dany Emergent
  • Lucre Cessant

Roger Espi Advocat

Defensem els teus interessos. Treballem per trobar la solució òptima per als conflictes legals a cada situació. Firma especialitzada en Dret Laboral.

Per a ParticularsPer a empreses
error: Content is protected !!